El Super3 estrena nous capítols del Detectiu Conan

A partir del dimarts 12 de setembre, arriba al canal Super3 els nous capítols de la sèrie el Detectiu Conan, que es podrà veure de dilluns a divendres a partir de les 20:55. Una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan Edogawa.

Hola nois i noies, us portem molt bones notícies. El dia 12 de setembre a les 20:55 el Super3 començarà amb la programació habitual de sempre. I es pot veure que han fet un canvi, per fi emetran els nous capítols del Detectiu Conan fins ara mai vistos en català, i aquest serà el primer opening que podrem veure, començaran amb el 515.

Heu de veure els capítols per la televisió i pel servei de 3alacarta, per tal de donar audiència i així demostrar que estem agraïts de què s'emeti el Detectiu Conan per la televisió. Us vull recordar que fa poc van estrenar dues pel·lícules i que encara falten dues pel·lícules més per estrenar i 80 capítols.



Sinopsi

Shinichi Kudo és un famós detectiu a qui, un dia, uns perversos li van fer prendre un verí mortal. Però, en lloc de morir, es va convertir en un nen de 7 anys. El detectiu no revela als seus enemics que no ha mort per poder-los trobar i que li donen l'antídot. D'aquesta manera, adoptarà el nom de Conan, basat en el seu escriptor preferit Arthur Conan Doyle.

Amb la seva nova identitat, Conan viurà a casa de la Ran, la "xicota" d'en Shinichi, i amb el seu pare, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. Conan farà nous amics a l'escola, nens petits "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Junior.

El seu veí i professor Agasa és l'única persona que sap la veritat sobre en Conan. El petit detectiu resol molts delictes amb els seus dots d'observació, astúcia i alguns trucs que el professor ha creat. Però Conan és un nen i no pot treballar, així que qui s'endú els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran, en Kogoro.

La sèrie, que s'emetrà, a les 20:55, de dilluns a divendres, pel Super3, està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Gosho Aoyama. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 514 capítols a Catalunya de mitja hora cadascun.

El Detectiu Conan - Anunci dels nous capítols (12-09-2017)



El Detectiu Conan - Opening - 24 - Mysterious [Naifu]


El Detectiu Conan - Avanç del capítol 515 [Català]




Compartiu la notícia, hem de fer arribar a tothom que hi han capítols nous doblats al català!

Espero que us agradi.