El Detectiu Conan: Episodi 1. El detectiu que es va encongir


El Detectiu Conan: Episodi 1. El detectiu que es va encongir, és l'especial que van fer pel vintè aniversari de la sèrie d'anime i manga del Detectiu Conan. L'especial es va estrenar al Japó el 9 de desembre del 2016 i a Catalunya el 22 de març del 2020.

Argument

En l'argument original, en Shinichi Kudo, un jove estudiant que es dedica a fer de Detectiu, convida a la seva amiga de la infància, la Ran Mouri al parc d'atraccions Tropical Land, després que ella guanyés un torneig de karate. Després de resoldre un cas d'assassinat allà, el jove detectiu veu a uns homes vestits de negre realitzant activitats sospitoses. Per desgràcia, no veu com un tercer home li colpeja per darrere, abans d'administrar-li un verí experimental. Tot i que en comptes de matar-lo, el que fa és  encongir-lo, fins a recuperar l'aspecte d'un nen de 7 anys.

Staff principal de la sèrie de televisió

Gosho Aoyama s'ha encarregat de supervisar personalment tot detall d'aquest especial, del qual s'encarrega:

Producció: TMS Entertainment, V1 Studio
Direcció: Yasuichiro Yamamoto
Guió: Yasuichiro Yamamoto, Hiroshi Kashiwabara
Música: Katsuo Ono
Disseny de personatges: Masatomo Sudô
Edició: Terumitsu Okada
Director artístic: Shunichiro Yoshihara
Disseny de color: Fusako Nakao
Director de CG: Mao Ueki
Directors de so: Yasuyuki Urakami, Keiko Urakami

Descarregar


Online


En Nakamura TV va fer un muntatge amb la comparativa de l'especial del Detectiu Conan amb els capítols originals de l'anime, i jo vaig afegir els títols en català. Us el deixo aquí a baix:


I l'Elektronik un fan del Detectiu Conan va fer una comparativa de l'especial del Detectiu Conan amb els capítols originals de l'anime. Podeu accedir aquí.

Espero que us agradi!